9/2/18

Gratis stadswandeling `Valparaiso Te Amo´


Gratis stadswandeling `Valparaiso Te Amo, Barrio Puerto en Cerro Cordillera´.
Deze unieke stadswandeling door het historisch centrum van Valparaiso laat u kennismaken met de échte geschiedenis van Valparaiso. U wordt begeleid door lokale gidsen en leert de meest unieke delen kennen, zoals historische heuvels en stadsliften, uitzichtspunten, street-art, artistieke trappen, erfgoederen van UNESCO, en het kleurrijke stadsleven van Valparaiso. Reserveren is niet nodig.
Ontmoetingspunt: Iedere dag om 12:00 uur op Plaza Sotomayor, bij de ingang van het grote monument. Bij de gidsen met groene shirts aan.

Gratis stadswandeling `Valparaiso Te Amo, Playa Ancha´.
Traditionele stadswandeling door het architectonische hart van Valparaiso. Tijdens deze monumentale wandeling leert u een bijzonder deel van de stad kennen. De grootste heuvel van de stad met prachtige uitzichtspunten, antieke gebouwen, de Avenida Gran Bretaña, Paseo 21 de Mayo, antieke stadsliften, en een buurt met eigenschappen uit de 20e eeuw en stilstaat in haar tijd. Reserveren is niet nodig.
Ontmoetingspunt: Elke dag om 10:30 uur op Plaza Sotomayor, bij de ingang van het grote monument. Bij de gidsen met groene shirts aan.

Meer informatie kunt u vinden op:
Tel.: +56 9 95107772
Mail: info@ecomapu.com

www.ecomapu.com